Француз Фредерік Деснард подав до суду на парфумерну компанію Interparfums через те, що його робота була нудною та погіршила його психічне здоров'я. Тому суд зобов'язав роботодавця виплатити €50 тисяч компенсації Деснарду, повідомляє The Times.

До суду француз подав ще у 2016 році. Він розповів, що на роботі у нього була дуже невелика кількість справ. За його словами, протягом чотирьох років у нього були однакові обов'язки, що «гнітило» його й згодом призвело до депресії.

«Нікого не хвилювало, приїхав я в 9 або 10 ранку. Мені доводилося купувати якесь офісне приладдя – кілька аркушів паперу – і тоді мій робочий день закінчувався», – розповів Деснард.

За словами його адвокатів, через занудну роботи у чоловіка стався епілептичний напад під час керування автомобілем.

У суді колега заявляв, що Деснарду було настільки нудно, що він думав про самогубство.

«За французьким трудовим законодавством роботодавець не може просто звільнити працівника, якщо його робота більше не потрібна компанії. Тому в компанії сподіваються, що працівник звільниться за власним бажанням», – йдеться у повідомленні.

Фредеріка ж звільнили з роботи у 2014 році після того, як він протягом семи місяців не з'являвся в офісі. Після цього чоловік подав до суду.

При цьому в Interparfums заявили, що Деснард жодного разу протягом 4 років не сказав про те, що йому нудно.

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^