Український стартап 3DLOOK залучив $1 млн від пулу інвесторів, які вже раніше вклали кошти у проект. Лід-інвестором стала фінансова група ICU Ventures. Серед нових учасників раунду Мурат Абдрахманов – венчурний інвестор з Казахстану, який раніше заявляв про наміри вкласти в українські стартапи $2 млн, а також кілька інших ангелів з США та Східної Європи, повідомляє AIN.UA.

3DLOOK працює над технологією сканування людського тіла за фото з використанням штучного інтелекту, нейронних мереж і 3D технологій. 

Як зазначає засновник компанії Вадим Роговський, під час пандемії стартап розпочав розростатися набагато швидше. 

«Нам вдалося укласти ряд контрактів з мультимільярдними компаніями сфери виробництва уніформи, а також з онлайн рітейлом зі США та Західної Європи. Деякі контракти знаходяться на етапі підписання», – розповів він, і додав, що у червні компанія запустилася з публічною компанією-рітейлером з США спочатку у 200 магазинах, далі планується запуск у всіх 1000+ магазинах протягом місяця.

Так, 3DLOOK надає для них white-labeled додаток для продавців у магазинах: вони фотографують відвідувачів з метою надати послугу повністю безконтактного визначення розміру одягу.

Як наголошує Рогальський, під час пандемії це особливо актуально, бо у більшості ритейлерів у магазинах не працюють примірочні. 

У компанії зазначили, що отримані кошти допоможуть стартапу швидше отримати прибуток. Раунд також дозволить найняти більше фахівців в Україні та США.  

«Наразі компанія шукає співробітників у Нью-Йоркський офіс. Фахівці потрібні для того, аби оперативніше інтегруватися та запуститися з усіма enterprise клієнтами, які прийшли до нас під час COVID», – наголосив Вадим Роговський. 

 

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^