Український стартап Skyworker підняв перший раунд інвестицій від венчурного інвестора з Казахстану Мурата Абдрахманова, який раніше вкладав кошти в такі компанії як Genesis, Jiji, Chocofamily, Nommi й інші, повідомляє AIN.UA. 

Видання зазначає, що наразі сума угоди не розголошується, проте «вона порівнянна з pre-seed раундами в США». А от оцінка компанії в цьому раунді склала близько $1,5 млн.

Стартап Skyworker розпочинався як офлайнових кар'єрно-консалтингове агентство, але поступово команда вирішила будувати IT-продукт в онлайні.

«Наразі це – SaaS-сервіс у сфері HR та маркетингу, який допомагає IT-компаніям формувати онлайн-пул потенційних кандидатів на роботу», – йдеться у повідомленні. 

Додається, що стартап інкорпорований в США, наразі займається дослідженням місцевого ринку. За словами його співзасновників, уже привернув кількох великих клієнтів, серед них – People.ai, Logz.io, Materialise, Readdle, Innovecs, ELEKS, Daxx, WeSoftYou, Levi9, Beetroot, EVO.

На даний час продукт компанії в бета-версії. «Залучені кошти будуть витрачені на розробку повноцінного сервісу на українському ринку, та його адаптації під b2b-клієнтів на ринках США та Європи», – зазначили у компанії.  

 

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^