Останніми місцясм Twitter обговорювала придбання голосової соцмережі Сlubhouse. Сума угоди могла скласти $4 млрд. Однак наразі перемовини не ведуться, й поки не зрозуміло, чому вони зайшли в глухий кут, повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела, що знайомі з ситуацією. 

Представник Twitter відмовився від коментарів, у Clubhouse на запит видання не відповіли. 

Раніше Bloomberg писав, що Clubhouse веде перемовини про новий раунд інвестицій, за підсумками якого оцінка стартапу може вирости до $4 млрд. Поки невідомо, скільки компанія хоче залучити й хто стане інвестором. 

Clubhouse запустили у квітні 2020 року Пол Девісон і Рохан Сет. Сервіс доступний за запрошеннями й наразі працює тільки на iOS, але компанія вже працює й над Android-версією.

Наприкінці січня 2021 року соцмережу оцінили в $1 млрд. Напркиінці лютого співзасновники Clubhouse оголосили, що щотижнева кількість активних користувачів соцмережі перевищила 10 млн осіб. Серед них – десятки знаменитостей, враховуючи актора Джареда Лето, репера Дрейка, а також главу Tesla Ілона Маска. 

Після цього в Instagram з'явилася функція Live Rooms, яка дозволяє створювати «кімнати» для прямих ефірів. Twitter почав тестувати свою аудіоплатформу Spaces ву грудні 2020 року. 

 

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^