paypal-1184251295.jpg

PayPal оголосила про придбання кріптовалютного ізраїльського стартапу Curv. Це компанія, що яка допомагає безпечно зберігати ваші кріптоактіви. Компанія управляє хмарним сервісом, який дозволяє отримувати доступ до своїх кріптовалютним гаманцях без будь-якого обладнання.

Умови угоди не розголошуються, але вона повинна бути закрита в першій половині 2021 року. Людина, близьке до компанії, говорить, що то PayPal заплатила за придбання від 200 до 300 мільйонів доларів, пише TechCrunch.

 

Що таке Curv?

За лаштунками Curv використовує багатосторонні обчислення для обробки закритих ключів. Коли ви створюєте гаманець, на вашому пристрої і на серверах Curv генеруються криптографічні секрети. Кожного разу, коли ви намагаєтеся ініціювати транзакцію, для генерації повного відкритого і закритого ключів використовується кілька секретів.

Секрети змінюються регулярно, і ви нічого не зможете зробити з одним з них. Якщо хтось вкраде незахищений ноутбук, хакер не зможе отримати доступ до кріптовалютних фондів тільки за допомогою інформації, що зберігається на цьому пристрої.

PayPal і криптовалюта

PayPal повідомляє, що команда Curv приєднається до групи криптовалюти в PayPal. Платіжний гігант поступово випускає кріптовалютние продукти. Він став партнером Paxos, щоб користувачі в США могли купувати, зберігати і продавати криптовалюту зі свого облікового запису PayPal.

У найближчому майбутньому PayPal також планує дозволити вам купувати і продавати товари з використанням криптовалюти. У своєму останньому звіті про прибутки і збитки компанія також заявила, що планує запустити кріптовалютні продукти в інших країнах і в Venmo, додатку споживчих фінансових технологій, що належить PayPal.

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^