Радник по економіці голови Офісу президента України Тимофій Милованов неоднозначно відреагував на пост фінансового журналіста НВ Бізнес Петра Шевченка в Facebook. Він пішов від прямої відповіді, чому у нього така реакція на пересічну новину.

87d3a79303.jpg

Милованов накинувся на журналіста c критикою, що новина необ'єктивна. Хоча, доктор економічних наук навіть не спромігся з'ясувати, що Шевченко не автор новини, яка залишилася б непоміченою, якби не реакція радника Офісу президента України.

Власне суть новини з назвою "Син засновника «Плюсів» Роднянського подав декларацію на посаду члена наглядової ради Ощадбанку" доволі непримітна.

Але Милованову не сподобалося, що журналісти НВ винесли в заголовой, те, що він син відомого продюсера Олександра Роднянського. Він навіть не читаючи новини звинуватив журналістів у тому, що в новині немає інформації про освіту Роднянського-молодшого. Хоча журналістка звернула увагу Милованова на те, що ця інформація присутня.

78f9096f06.jpg

Зрозумівши свою помилку, Милованов почав звинувачувати жуналістів НВ у "низькій якості журналістики".

fb3e50bd6c.jpg

Потім він звинуватив журналістів НВ в клікбейті (зазвичай, заголовок, який змушує користувача інтернету натиснути на нього; зневажливий термін, що описує вебконтент, метою якого є отримання доходу від онлайн-реклами, особливо на шкоду якості або точності інформації).

858c0bd66b.jpg

9335a28458.jpg

Потім Петро Шевченко поставив йому питання про те, чому його так зачепила ця звичайна новина про можливе призначення. Але Милованов так і не відповів.

58f10e83f4.jpg

 

 

 

 

 

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^