З 1 серпня Mastercard у партнерстві з ПриватБанком, Ощадбанком і Райффайзен Банк Аваль масштабує послугу «Готівка на касі». У результаті вона стане доступною на касах супермаркетів Сільпо, Фора, Varus, а також на АЗК WOG і ОККО, про це йдеться у повідомленні компанії.

Зазначається, що тепер карткоутримувачі під час оплати покупок карткою Mastercard будь-якого українського банку зможуть отримати зручний та швидкий доступ до готівки прямо на касі торгової точки – без необхідності шукати та використовувати банкомат. 

«Для того щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською картою на будь-яку суму та повідомити касиру про бажання зняти готівку», – йдеться у повідомленні. 

При цьому максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Після підтвердження операції касир повинен видати чеки з деталями покупки товару та видачі готівки. 

Послуга буде доступна на понад 90 тис. POS-терміналів ПриватБанку, Ощадбанку та Райффайзен Банку Аваль у торгових мережах. 

Пілотний проэкт «Готівка на касі» був запущений компанією Mastercard у партнерстві з ПриватБанком і АЗК WOG у січні 2019 року. 

 

 

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^