Заради благодійності у сфері освіти засновник і колишній керівник Alibaba Джек Ма покинув ще одну керівну посаду – він йде у відставку зі свого поста в раді директорів SoftBank, про це повідомляється у заяві компанії.

Зазначається, що повноваження Джека Ма і 10 інших членів ради директорів закінчаться 25 червня, проте переобиратися Ма не планує.

За інформацією Reuters, китайський мільярдер залишив керівну посаду у SoftBank, щоб зайнятися благодійністю у сфері освіти. У вересні 2019 року він також пішов з поста глави Alibaba.

Крім того, у грудні минулого року раду директорів SoftBank покинув засновник мережі магазинів одягу Uniqlo Тадасі Янаї. Він провів у складі ради 18 років.

SoftBank планує запропонувати трьох нових кандидатів до ради директорів на щорічних зборах групи 25 червня, пише Reuters.

«SoftBank пропонує призначити у правління фінансового директора SoftBank Есимицу Гото, виконавчого директора Cadence Design Systems Ліп-Бу Тана та професора Waseda Business School Юко Кавамото», – йдеться у повідомленні. 

Також в SoftBank уточнили, що до кінця травня наступного року планують викупити до 135 млн власних акцій. 

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^