Незабаром після рішення суду про заборону випуску криптовалюти Gram, біржа Blackmoon Crypto,  яка планувала першою розпочати торгівлю токенами Gram, оголосила про закриття, повідомляє видання CoinDesk.

 

За словами СЕО біржі Олега Сейдака причиною закриття стали занадто високі витрати на дотримання вимог регуляторів. Зокрема, мова йде про дотримання П'ятої директиви з боротьби з відмиванням грошей та ліцензійні вимоги, які «міняються часто та не передбачувано».

«Ми прийшли до висновку, що неможливо управляти криптовалютною біржею, виконуючи всі вимоги ЄС, які постійно змінюються не в кращу сторону, та бути при цьому конкурентоспроможними», – зазначив СЕО.

Як зазначає видання, минулого тижня біржа відправила користувачам електронні листи з оголошенням про закриття. Всі ліміти зняття та збори були скасовані.

Додається, що Blackmoon Crypto оголосила про закриття незабаром після того, як в кінці березня поточного року суд погодився з вимогами Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) і заборонив випуск криптовалюти Telegram.

Крім того видання уточнює, що партнером Blackmoon Crypto була швейцарська компанія Gram Vault. Компанія планувала надавати послуги зберігання криптовалюта Gram. Крім того, Blackmoon Crypto працювала неофіційними технічним партнером Telegram – TON Labs. Blackmoon Crypto пов'язують з кіпрським кредитним торговим майданчиком віцепрезидента Telegram Іллі Перекопського – Blackmoon Financial Group.

 

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^