Facebook запустив у 32 країнах Європі функцію знайомств Facebook Dating, завдяки якій користувачі соцмережі можуть знаходити собі «романтичних партнерів».  

 «Сьогодні ми запускаємо Facebook Dating у Європі, щоб допомогти більшій кількості людей знайти важливі для них стосунки», – повідомили у пресслужбі компанії. 

Анонс створення служби знайомств Facebook Dating відбувся ще у 2018 році. А минулого року сервіс почав працювати у США та ще 19 країнах. Загалом з моменту запуску було створено понад 1,5 млрд парних збігів.

«Dating мав запуститися в Європі у лютому 2020 року, але запуск відклали через претензії ірландського регулятора», – повідомляє Bloomberg.

У жовтні регулятор повідомив, що Facebook надала докладні роз'яснення про обробку особистих даних користувачів сервісу.

Facebook наголошує, що при створенні програми компанія керувалася принципами забезпечення безпеки та конфіденційності даних.

«Новий сервіс забезпечує легкий доступ до порад з безпеки та надає можливість скаржитися на порушників, блокувати їх і вводити заборону на відправку у повідомленнях фотографій, посилань, платежів або відео», – пояснили у компанії.    

facebook, dating, сервіс, знайомства

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^