У вівторок, 3 листопада 2020 року, Facebook у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України запустив навчальну платформу для малого та середнього бізнесу Boost with Facebook – на вебсайті публікуватимуться вебінари, текстові матеріали та відеозаписи для створення креативного контенту, а також приклади ефективного використання цифрових інструментів українськими компаніями, повідомляє AIN.ua. 

«Матеріали допоможуть бізнесу відновити роботу після локдауну. При цьому, всі вебінари на платформі Boost with Facebook будуть безкоштовними», – зазначили у компанії.

І додали, що над тренінгами працюють експерти Facebook. Серед тем: ідеї щодо ефективного нарощування присутності компанії в інтернеті, позиціювання бренду в соціальних мережах, підтримка зв'язку з клієнтами та інші. 

Як зазначила Катерина Крук, менеджер з публічної політики Facebook в Україні, багато проблем, з якими стикаються підприємці сьогодні, не зникнуть негайно, навіть коли будуть зняті обмеження.

«Щоб підтримати їх у цей складний кризовий час, наша команда прагне допомогти їм з використанням потенціалу інтернету, безкоштовних інструментів Facebook і Instagram. Наша мета – поділитися корисними знаннями з якомога більшою кількістю малих і середніх компаній», – зазначила вона.

Партнером хаба Boost with Facebook стало Мінцифри. За словами заступника міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерії Іоан, співпраця дозволить знайти представників бізнесу, які стануть сертифікованими тренерами на платформі.

«Всього планують набрати 15 тренерів. Детальну інформацію про процедуру набору опублікують незабаром», – додали у компанії.

І наголосили, що всі тренінги будуть доступними не тільки на сайті освітнього хаба, а й на платформі «Дія.Бізнес».   

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^