В офіційному twitter-акаунті Burger King у Великобританії з'явилося повідомлення про те, щоб замовляти їжу не тільки у самій мережі, але й у інших ресторанах. «Це потрібно, щоб підтримати галузь», – йдеться у повідомленні. 

«Ми ніколи не думали, що будемо просити вас про це. Точно так само, як ми ніколи не думали, що підтримуватимемо своїх клієнтів у вирішенні робити замовлення в KFC, Subway, Domino's Pizza, Pizza Hut, Five Guys, Greggs, Taco Bell, Papa John's, Leon ... або у будь-яких інших незалежних ресторанах, яких занадто багато, щоб згадувати кожен. Коротше кажучи, робіть замовлення з будь-якої точки харчування (не важливо, фастфуд це чи ні)», – закликали в компанії.

І зазначили, що раніше не передбачалася, що можуть виникнути прохання подібного роду. «Ресторанам, у яких працюють тисячі співробітників, наразі дійсно потрібна ваша підтримка», – наголосили в компанії.

І закликали продовжувати радувати себе смачними стравами з доставкою додому, на винос або замовляючи їх через віконце для авто. «Отримати воппер – це завжди добре, але й замовити Біг Мак – теж не так уже й погано», – зазначили в компанії. 

 

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^