1414771572_23-mac-iphonegeek-me.jpg

Apple на цьому тижні представила нову послугу, яка дозволяє користувачам iCloud швидко і легко переносити записані фотографії та відео в Google Photos, пише Macrumors.

Як перенести фото і відео з iCloud в Google Photos?

Як зазначено в документі підтримки Apple, ви можете перейти на веб-сайт конфіденційності Apple і увійти в систему, щоб побачити параметр «Перенести копію ваших даних». Якщо ви виберете це і виконайте всі кроки, Apple перенесе ваші фотографії і відео з iCloud в Google Photos.

Перенесення фотографій і відео з iCloud Photos не видалить контент, який ви зберегли в Apple, але надає метод резервного копіювання та зберігає копію контенту в Google Photos.

Процес передачі займає від трьох до семи днів, при цьому Apple перевіряє, що запит був зроблений вами. Для перенесення у вас повинна бути включена двухфакторная аутентифікація для вашого профілю Apple ID, і у вас повинен бути обліковий запис Google «Фотографії» з достатнім об'ємом пам'яті для завершення передачі.

Розумні альбоми, живі фотографії, деякі метадані і деякі фотографії RAW не можуть бути передані, але формати, включаючи .jpg, .png, .webp, .gif, деякі файли RAW, .mpg, .mod ,. mmv, .tod, .wmv, .asf, .avi, .divx, .mov, .m4v, .3gp, .3g2, .mp4, .m2t, .m2ts, .mts, і .mkv сумісні.

Передається тільки сама остання редакція фотографії, а не початкова версія, а дублікати відображаються як одна фотографія. По можливості зображення передаються в їх альбоми, а відео - окремо.

В даний час послуга передачі Apple доступна в Австралії, Канаді, Європейському Союзі, Ісландії, Ліхтенштейні, Нової Зеландії, Норвегії, Швейцарії, Великобританії та США.

Коментарі Facebook

Підписатися на нові блоги на платформі Інвестгазета:

 

Курси валют

Офіційні курси основних валют (НБУ) на сьогодні
Долар США
ЄВРО
Фунт стерлінгів

 

^