Інформація для крикунів «Нацбанк спалив усі резерви»: На 1 травня ЗВР складають $25,7 млрд

Цікава інформація для «свідків кінця світу» та крикунів «Нацбанк спалив усі резерви». Щойно оприлюднена статистика золотовалютних резервів Національного банку України. Загальна сума ЗВР на кінець квітня становить 25‘685‘000‘000 доларів США. Приблизно $25.7 млрд.

динамыка

Тобто, на 1 травня 2020 золотовалютні резерви України трохи більші, ніж станом на 1 січня 2020. Тоді було $25.3 млрд. Нагадаю, що цього року наша країна ще не отримала жодного долара кредитів від МВФ. Резерви НБУ збільшуються за рахунок операцій Нацбанку, незважаючи на розпал потужної світової кризи. Зокрема і т.зв. чисті резерви, з урахуванням боргу МВФ.

структура

структура паперів

Для тих, хто «точно знає», що в ЗВР лежить різне сміття, а не реальні цінності. На скріні розшифровка рейтингів цінних паперів, що знаходяться у золотовалютних резервах. Усі ЦП виключно інвестиційних категорій (від А до ААА), при цьому найнадійніших «тріпл-ей» дві третини. Перевірку і аудит активів Нацбанку здійснює аудиторська фірма "Ernst & Young". Компанії цієї мережі підтверджують звітність близько 20 центральних банків світу.

 

Комментарии

Нет созданных комментариев. Будь первым кто оставит комментарий.
Уже зарегистрированны? Войти на сайт
29.03.2024

Изображение капчи

Подписаться на новые блоги на платформе Инвестгазета:

 

Курсы валют

Официальные курсы основных валют (НБУ) на сегодня
Доллар США
ЕВРО
Фунт стерлингов

 

^