Не дивлячись на всі перешкоди та виклики, робимо неможливе!

Такий вже український бізнес без кордонів та з великою амбітною метою — вразити світ крутим продуктом.

Відтепер мед «Біхайв» продається на поличках магазинів Dia Group однієї з найбільших торговельних мереж Іспанії. Вся мережа DIA España складається з понад 5 700 магазинів біля дому, які працюють в Іспанії, Аргентині, Португалії та Бразилії та обслуговують понад 14 мільйонів постійних клієнтів.

Мед BEEHIVE представлений у мережі різними сортами, але з однаково гарною якістю. І ось саме про неї потрібно говорити та знайомити світ з Україною через круті продукти. Бо українські бренди, якісний готовий продукт на поличках європейських супермаркетів — це величезний привід для гордості.

Зараз як ніколи потрібно просувати наші продукти, розказувати про них світові і звісно приносити країні гроші в бюджет. Експортноорієнтовані товари це запорука нашої економічної стабільності, а їх підтверджена якість ще й чудовий спосіб розказати про Україну. Коли ми лише починали будувати найбільший медовий завод в країні, коли впроваджували найсуворіші стандарти дотримання безпеки і якості — головна ідея й полягала у підкоренні споживача у всіх куточках світу саме українським якісним продуктом.

Переконаний, що далі більше, і вже найближчим часом ринок наших споживачів зростатиме. Українські бізнесмени мусять вірити у власні сили й заходити впевнено на ринок ЄС з продуктами доданої вартості. Це можливо, ми це вже робимо! Я закликаю бізнес бути сміливішими й більш наполегливими. Це стосується створення якнайкращого продукту, відкриття нових ринків та залучення підтримки держави у просування інтересів українського бізнесу закордоном.

Дякую також Міністерству закордонних справ за сприяння! Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine, такі досягнення дозволять нам вибороти економічну безпеку країни.

Ну і як без підтримки своїх? Українці, хто зараз закордоном, підтримуйте наш продукт! Купуйте краплину українського сонця! Поширюйте між друзями та знайомими, особливо хто зараз в Іспанії. Закликайте європейців купувати українські товари, знайомте їх із якісним медом.

Все буде Україна!

Читайте также:

 

Комментарии

Нет созданных комментариев. Будь первым кто оставит комментарий.
Уже зарегистрированны? Войти на сайт
19.03.2024

Изображение капчи

Подписаться на новые блоги на платформе Инвестгазета:

 

Курсы валют

Официальные курсы основных валют (НБУ) на сегодня
Доллар США
ЕВРО
Фунт стерлингов

 

^