6 переваг домашньої їжі

У кожної людини своє ставлення до їжі, свої очікування або прерогативи, ми всі різні. Моя думка - найкраща їжа тільки вдома. Можете погоджуватися чи ні - ваше право, але ось мої доводи.

1. Заощаджує гроші. Вживання домашньої їжі, як правило, набагато дешевше, ніж їжа в ресторані або кафе. Коли ми їмо в ресторані, ми оплачуємо не тільки їжу, але і витрати на ведення цього бізнесу. Світло, вода, будівля і персонал йдуть на додаток до їжі, яку ми їмо. Ось кілька додаткових способів, які допоможуть заощадити: Плануйте меню на кілька днів. У вас буде менше шансів з'їсти що-небудь зайве, якщо у вас є план або щось вже зготовлене. Складіть список покупок і дотримуйтеся його, щоб не купувати зайве і не ходіть за покупками голодним. Збережіть залишки в холодильнику або морозильнику. Після того, як ви отримаєте запас залишків, ви можете розігріти їх пізніше, коли у вас не буде часу готувати.

2. Заощаджує час. Може здатися, що перекусити в місцевому супермаркеті або поїсти в найближчому ресторані - це швидке рішення, коли ви поспішаєте. Насправді, у багатьох випадках приготувати що-небудь вдома набагато швидше, особливо, якщо ви плануєте заздалегідь. Є так багато страв, які можна приготувати менш ніж за 30 хвилин. І якщо ви оберете більш складний рецепт, ви завжди можете приготувати його з запасом і з'їсти надлишки в кінці тижня або заморозити їх.

3. Здорові інгредієнти. Всім відомо, що напівфабрикати та фаст-фуд - це продукти з високим вмістом жиру, солі та цукру. Коли ми готуємо нашу власну їжу, ми точно знаємо, які інгредієнти і скільки кожного з них входить в порцію, яку ми з'їдаємо. Коли ми готуємо вдома, ми все контролюємо. Картопля фрі Макдональдс складається з 19 інгредієнтів. Ми можемо зробити її вдома з набагато меншою кількістю - і вона буде мати такий же смак. Картопля, нарізана часточками, оливкова олія, сіль, перець і кайенский перець. Покладіть їх в пакет Ziploc щоб змішати. Потім поставьте в духовку на сковороду приблизно на 30 хвилин при температурі 210 °С. Це тільки п'ять інгредієнтів і на смак вона просто приголомшлива.

4. Уникаєте харчової алергії і чутливості. Приготування їжі в домашніх умовах може бути особливо корисним, якщо у вас або у члена сім'ї є харчова алергія. Оскільки ви самі контролюєте приготування, ви можете знизити ризик алергічної реакції.

5. Порційний контроль. Багато ресторанів і закусочних пропонують порції набагато більше, ніж необхідно. І проблема в тому, що коли їжа перед вами, є ймовірність, що ви її з'їсте. Коли ви обідаєте, ви можете регулювати кількість їжі, яка подається на вечерю, усуваючи непотрібні спокуси.

6. Об'єднує сім'ю. Їжа вдома надає сім'ї час поговорити про свій день. Дослідження показують, що коли ми їмо разом, наші діти і сім'я стають набагато здоровіше. Спільне харчування пов'язане з меншою кількістю ожиріння, з дітьми, які краще навчаються в школі, і з меншим зловживанням психоактивними речовинами в сім'ї. Залучення ваших дітей в приготуванні їжі (можливо, попросивши їх прочитати вголос рецепт або змішати інгредієнти) - це не тільки весела річ, але і відмінний спосіб навчити їх здоровому харчуванню.

Читайте также:

 

Комментарии

Нет созданных комментариев. Будь первым кто оставит комментарий.
Уже зарегистрированны? Войти на сайт
19.03.2024

Изображение капчи

Подписаться на новые блоги на платформе Инвестгазета:

 

Курсы валют

Официальные курсы основных валют (НБУ) на сегодня
Доллар США
ЕВРО
Фунт стерлингов

 

^